(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Vepřové mlsouni
Potřebné ingredience
4 plátky vepř.masa,3 vejce,sůl,čili koření,kečup,majonéza,troška mléka,strouhaný tvrdý sýr,máslo a olej na smažení
Postup přípravy
Naklepané plátky masa naložíme na hodinku do rozšlehaných vajec ochucených solí a čili kořením a pak usmažíme na směsi másla a oleje.
Horké maso potřeme kečupem a majonézou zředěnou troškou mléka a hustě posypeme strouhaným sýrem.
Ihned podáváme nejlépe s opečenými bramborami nebo hranolky.
Horké maso potřeme kečupem a majonézou zředěnou troškou mléka a hustě posypeme strouhaným sýrem.
Ihned podáváme nejlépe s opečenými bramborami nebo hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé